Župne aktivnosti

Susret mladih

Pozivamo srednjoškolce, studente i radničku mladež na susret mladih nedjeljom nakon večernje Mise u prostorijama župnog ureda.

Nedjeljom nakon večernje Mise

Mješoviti župni zbor

Naš župni mješoviti zbor, koji nedjeljom u 9 sati uveličava svojim prekrasnim pjevanjem svetu Misu, poziva sve naše župljane koji imaju dobru volju, stasa i glasa, da im se priključe u njihov zbor.
Probe su srijedom od 19.20 sati, a za sve ostale informacije možete kontaktirati našeg zborovođu Kristijana ili nekoga od zboraša nakon svete Mise.
Naši vas zboraši jedva čekaju!

Probe srijedom u 19h

Zbor mladih

Naš zbor mladih, koji uveličava svojim pjesmama svaku nedjeljnu večernju svetu Misu u 18.30 sati 🎷, poziva sve mlade iz naše župe koji znaju pjevati ili svirati neki instrument da im se PRIDUŽE U ZBOR! 🎻🎹
Ne traže profesionalne pjevače niti svirače, već samo mlade željni veselog druženja i pjevanja na slavu Bogu.
Ako se odlučiš priključiti našem zboru, molimo te da se javiš voditelju Dragi ili bilo kome od zboraša u nedjelju nakon svete Mise (ili na ulici ako nekog od njih sretneš, zašto ne?) 😛
Članovi zbora i radosna ekipa te čeka!

Probe subotom u 20h

Zajednica Sveta Marta

Marta, sestra Marijina i Lazarova, bila je brižna domaćica kuće u Betaniji u koju bi Isus rado svraćao kako bi se malko odmorio od propovijedanja, dok je boravio u Judeji.

Zaštitnica je domaćica, kuharica, radnica, ugostitelja, sluškinja, pralja, umirućih, slikara i kipara, pomoćnica je kod krvarenja, kao i redovničkih zajednica koje nose njezino ime.

Subotom i ponedjeljkom čišćenje crkve